Online képkidolgozás

Feltöltött képeidet szerverünkön 5 napig tároljuk, majd automatikusan törlődik! Tipp:  Ctrl+A az összes kép kijelölése a mappádból.

1. Töltsd fel a képeidet

Nyugodtan hagyd magára a feltöltést, ne lépj ki az oldalról.

2. Válaszd ki a képeket

A kijelölés után, lépj tovább és ad meg az adataidat.

Fizetendő:
+ kiszállítási, vagy transzfer költség