Fotómozaik

Töltsd fel képeid egyszerűen online, és mi egy fotómozaikká varázsoljuk őket!


Csúcsminőségű fotópapírral és a legkorszerűbb digitális laborgépekkel dolgozunk, hogy fényképed sokáig tartós és igazán élethű legyen!

1

Képfeltöltés

Válaszd ki a számítógépedről a kidolgozandó képeket

Várj amíg a feltöltés befejeződik
2

Képek beállítása

Állítsd be a képeid méretét, darabszámát, a fotópapír jellemzőit a megrendeléshez.

« Első« Előző1Következő »Utolsó »

Fotómozaik méretének
beállítása

Mennyiség

Méret
Fizetendő:
+ kiszállítási, vagy transzfer költség

Összegyűjtöttük neked a leggyakrabban felmerülő kérdéseket

Mit tartalmazz a képkorrekció

A képkorrekció során

- ahol szükséges, világosítunk, hogy képeid minél élőbbek, élethűbbek lehessenek!

- beállítjuk a megfelelő élességet,természetessé tesszük a bőrszíneket

- javítunk a fehéregyensúlyon,javítjuk a színeket

- beállítjuk a megfelelő méretarányt, ha szükséges képkivágással, de úgy, hogy lehetőség szerint lényeges részek ne maradjanak le. További részleteket a Képarányok eljárások alatt olvashatsz.

Vörös szem eltávolítás

A képkorrekció nem tartalmazza, az olyan makacs vörös szem eltávolítást, melyet automata szűréssel nincs lehetőség tökéletesen eltávolítani.

Az ilyen képeken, szerkesztő szoftverrel, manuálisan egyesével történhet meg a korrekció, melynek felárra 25 Ft/ kép.

  Milyen papír típust válassz?

A Prémium papír egy kiváló minőségük klasszikus Fuji Christal Archive fotópapír.

A prémium és SuperLab papír közötti különbség elsősorban abban nyilvánul meg, hogy a SuperLab papírt professzionális fotósoknak fejlesztették ki, vastagabb és az új technológia miatt a fotók szín és részletgazdagabbak. A SuperLab papírt most kedvezményes, bevezető áron tesztelheted.

A Pearl típus, egy speciális effekt papír, melyen az arany és ezüst színek kiválóan megjelennek.

  Képarányok eljárások

Hogyan igazodj el, hogy milyen oldalarányúak a fényképeid:

Általánosságban elmondható, hogy a hagyományos digitális fényképezőgépek a fotókat 4:3 arányban dolgozza fel. A digitális SLR (de most már a legtöbb kompakt gép is  beállítható) pedig 2:3 arányban. A legelterjedtebb méretű fotók aránya (pl. 9x13, 10x15) 2:3.

Amennyiben a fotóid és a fotópapír mérete nem azonosak, a rendszer azt kiegészíti fehér csíkokkal, hogy ne történjen levágás.

Méret arányok-képarányok:

A digitális fényképezőgépekkel készített fotók oldalarányai kisebb nagyobb mértékben eltérnek a róluk készített papírképek oldalarányaitól.

Két kidolgozási eljárást alkalmazunk:

Nem akarok fehér szélet- Teljes kitöltés A ''Teljes kitöltés'' eljárás során a fotó teljesen kitölti a papírképet, de bizonyos részek lemaradhatnak, ha a fájl oldalaránya nem azonos a leendő papírkép arányaival.  A vegyszeres labortechnikából adódóan a levilágítás (képkészítés) során, mindkét eljárás során 3-5 mm mindenütt a kép körül egységesen levágásra kerül. A lemaradt részek miatt reklamációt nem tudunk elfogadni ! 

Eredeti arányok Az „Eredeti arányok” megtartásával a kép minden részlete látható a papírképen, de a méretarány különbségéből adódóan a papírképek szélén fehér csíkok maradnak.Ezt az eljárást abban az esetben javasolt kérni, amikor a „Teljes kitöltés” eljárás során fontos részletek maradnának le a képről. Amennyiben 3:4-es oldalarányban készültek a fényképei, javasoljuk a 10x13-as méret rendelését.





  Hogyan állísd be az akciós árakat?

Az online rendelő felület jobb oldalán meg tudod adni a beállításokat, kiválasztva a lenyíló menüben az akciós képméretet (figyelj mert most az akciós árak 10x13 vagy 10x15 méretre vonatkoznak), majd egy gombnyomással meg tudod adni, hogy a beállítás az összes képre érvényesek legyenek.

A rendszer csak így számolja a meghirdetett árainkat!

Ha kérdésed van állunk rendelkezésedre a sooters@sooters.hu email címen!


  Mit tegyél ha valami nem müködik?

Rendszerünk a legújabb böngésző típusokra van optimalizálva.

Ha bármilyen problémát észlelsz, kérlek először használj egy másik böngészőt, vagy az adott böngésző beállításokat vizsgáld meg.

A képfeltöltés gyorsasága a szolgáltatód által nyújtott sávszélességtől függ. Ha lassúnak ítéled meg, kérlek ne lépj ki , hagyd magára nyugodtan. Később bármikor visszatérsz ugyanazon a gépen és böngészőn képeidet megtalálod!

Ha bármilyen gondod lenne a rendelés folyamán, kérlek jelezd nekünk és azonnal segítünk!

Az alábbi telefonszámokon ügyfélszolgálatunk nyitva tartási idejében érsz el minket:


Központi ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Cím: 1092. Budapest - Ferenc körút 2. - Petőfi híd pesti hídfő

Nyitva tartás:

Hétfő- Péntek 9:00-18:30 -ig

Szombat 9:00-13:00 -ig

E-mail: sooters@sooters.hu
Tel: +36 (1) 249 50 76


Szeretettel várjuk megrendelésedet.

  Hogyan használd a képfeltöltő felületünk?

A képrendelő felületünk használatához nincs szükséged regisztrációra! Minden adatodat, szállítási címedet később kell megadnod!


Hogyan tudok egyszerre több képet feltölteni?

A saját számítógépedről egyszerre több képet is ki tudsz jelölni a Ctrl billentyű lenyomásával.


Hol tudom beállítani, hogy hány darabot szeretnék?

A jobb oldali részen be állíthatod egyszerre a darabszámot, amennyiben minden képből ugyanazt a darabszámot szeretnéd megrendelni! A feltöltött képeknél egyenként is meg tudod adni, hogy miből hány darabot szeretnél. A rendszer automatikusan 1 db képet jelöl be.


Hogyan tudom beállítani a képméretet?

A kép méretté az online rendelő felület jobb oldalán tudod beállítani a Méret fül legörgetésével. Illetve a feltöltött képek alatt is meg tudod adni a méretet, ha netán eltérőt szeretnél.


Ha az összes képet ugyanolyan beállítással szeretném, hol állítsam be?

Az online rendelő felület jobb oldalán meg tudod adni a beállításokat, majd egy gombnyomással meg tudod adni, hogy a beállítás az összes képre érvényesek legyenek.


Hol tudom kiválasztani, hogy matt vagy fényes fotópapírt szeretnék?

A képek beállításainál, az online felület jobb oldalán tudod megadni a papír felületét.


Hogy tudok egy feltöltött képet kitörölni?

A feltöltött képek közül válaszd ki azt, amit törölni szeretnél és jelöld ki az egérrel. Ha kijelölted, egyszerűen ki tudod törölni a Kijelöltek törlése opcióval.


Meg tudom majd nézni, hogy mennyi a megrendelt képek előhívásának végösszege?

Igen, a fizetendő összeget a megrendelő felületen folyamatosan meg tudod nézni.


Hol tudom beállítani, hogy hol szeretném átvenni a megrendelésem?

A Megrendelem a képeket gomb lenyomását meggyőződhetsz a megrendelt termékeidről, majd a Tovább az adatok megadásához gomb megnyomásával meg tudod adni a szállítási adatokat.

Kiválaszthatod, hogy személyes átvétellel, vagy kiszállítással szeretnéd-e átvenni a képeket.


Hogyan tudok fizetni a megrendelt képekért?

Az általad kiválasztott átvételi helyszínen készpénzzel is fizethetsz. De választhatod a banki átutalás lehetőségét is. Vagy ha neked kényelmesebb, online bankkártyás fizetéssel is tudod rendezni a megrendelésed.


Kérhetek cég részére áfás számlát a megrendelésről?

Igen, kérhetsz áfás számlát a megrendelésről. Mindössze annyit kell tenned, hogy a megrendelés során megadod a számlázási információkat és a cég adószámát.


  Hogyan választod ki a Mosoly, Emlékidéző vagy a többi akciós csomagot?

Ahhoz, hogy Akciós csomagod legyen, nincs szükség külön Csomag kiválasztásra!


Válaszd a 10x15 képméretet és ha elérted a minimum darabszámot, a Megrendelés gomb megnyomása után felkínáljuk, hogy válaszd ki a kedvenc fényképedet, melyből az ajándék naptár és a poszter készül! Rendszerünk automatikusan csomaggá varázsolja rendelésedet! 

  Mit tegyél ha kuponod van?

Egyszerűen töltsd fel a képeidet, válaszd a kuponhoz tartozó képméretet, majd a Megrendelem gomb megnyomása után, a kosár részben találod azt a felületet, ahol a kuponodat érvényesítheted!

  Ügyfélpont, rendelési infó vagy egy órás szolgáltatás

A leggyorsabb megoldás

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 1 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot pedig Központi ügyfélszolgálatunkon veheted át.

Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként és csak központi ügyfélszolgálatunkon érhető el. 

Központi ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:

Cím: 1092. Budapest - Ferenc körút 2. - Petőfi híd pesti hídfő


Ha ügyfélpontjaink egyikén szeretnéd átvenni a megrendelésed:

Országszerte 400 ügyfélpontunk, azaz Pick Pack Pontunk működik, így Budapesten és 85 vidéki városban is át tudod venni megrendeléseidet. A Pick Pack Pontok a Relay és Inmedio hírlapüzletekben találhatók.

Csupán annyit kell tenned, hogy megrendeléskor kiválasztod azt a Pick Pack Pontot, ahol át szeretnéd venni a csomagot és odaszállíttatjuk neked.

Központi ügyfélszolgálatunkra 24 óra múlva, budapesti Pick Pack Pontjainkra 48 órán múlva, vidéki pontjainkra pedig 72 órán múlva szállítjuk ki megrendelésed.


Szállítási díjaink


A rendelés értéke
Pick Pack pont
Központi ügyfélszolgálat
Futárszolgálat
4999 Ft-ig
499 Ft
ingyenes 990 Ft
9999 Ft-ig
299 Ft
ingyenes 590 Ft
10 000 Ft felett
ingyenes ingyenes ingyenes


Az értesítés megérkezésétől számítva 5 napon keresztül nyitva tartási időben bármikor átveheted a csomagot, amikor neked a leginkább alkalmas. A számlát a helyszínen készpénzzel és bankkártyával egyaránt kifizetheted.


Ha futárszolgálattal szeretnéd átvenni a megrendelésed:

A szállítás kizárólag munkanapokon 8-17 óra közötti intervallumban történik. A megrendelést átveheted akár a munkahelyeden is, vagy küldheted ismerőseidnek, barátaidnak a fényképeidet!

Az elkészült megrendelést a beérkezést követően, de legkésőbb a második munkanapon átadjuk partner futárszolgálatunk (GLS Hungary) részére, melyet Magyarország területén 24 órán belül , garantáltan kézbesítünk.

Kivételt képez, a szombat illetve vasárnap, mely napokon nem szállítunk.