Boldizsár Henrietta
2018.02.19. 16:24
Fotónyomtatás pólóra A hagyományos fénykép kidolgozás mellett most itt az új őrület, hódít a fénykép nyomtatás pólóra. Nem kérdés, ezt nekünk is ki kell próbálnunk. Hogy miért? Mert ötletes, egyedi, figyelemfelkeltő és ajándéknak sem utolsó! Ha a Sootersnél készíttetjük, akkor pedig még időtálló is lesz, mert a speciális nyomtatási technológiának köszönhetően bátran moshatjuk gépben is, nem fog tönkremenni, így nem kell attól tartanunk, hogy a szuper pólónk a szekrényben fog lapulni, mert nem merjük hordani, nehogy tönkremenjen.
Boldizsár Henrietta
2018.01.30. 16:51
Egyedi pólók készítése Ki ne szeretne egy szuper egyedi pólóban pózolni a nyaraláson! Népszerűek a különböző dizájn termékek, ám még menőbb, ha saját magunknak tervezünk ruhát. Bonyolultnak hangzik? Dehogy! Máris megmutatjuk, mennyire egyszerűen lehetsz a saját divatterveződ.
Boldizsár Henrietta
2018.01.19. 11:23
Pólók kicsit másképpA ruhánk az egyik önkifejező eszközünk, ami tükrözi stílusunkat, vagy éppen egy közösség arculatát, amihez mi is tartozunk. Leggyakrabban a pólónk az, amit nagy körültekintéssel választunk, hiszen ha valakivel találkozunk, általában ez az a ruhadarab, amin elsőként megakad az ember szeme.
Boldizsár Henrietta
2017.11.22. 15:52
A kedvenc akciós termék, a fotókönyv Az akciós termékek között böngészve mindig különleges és páratlan ajánlatok csábítanak, a döntés pedig nem egyszerű. Biztos sokan vagyunk úgy vele, hogy van egy konkrét elképzelés, aztán egy visszautasíthatatlan ajánlat felülírja a tervet. Így van ez a fotókönyvvel is, egyszerűen lehetetlen ellenállni neki.
Boldizsár Henrietta
2017.11.17. 09:17
Különleges képkeretek Ki ne szeretné, ha lakását az egyediség és a kreativitás jellemezné? Álmodozunk, de sokszor a megvalósításkor akadályokba ütközünk. De nem most, ugyanis szuper tippeket mutatunk arra, hogy néhány különleges képkerettel hogyan dobhatjuk fel otthonunkat, vagy akár irodánkat.